|Doosletters

 

Doosletters, ook wel boxletters genoemd, zijn driedimensionale letters of figuren welke indien wenselijk van individuele verlichting kan worden voorzien. Met doosletters creërt u een professionele uitstraling op uw bedrijfspand. Doosletters zijn in diverse profielsoorten leverbaar (zie hieronder), waarbij nagenoeg elk lettertype en vorm of logo te vervaardigen is.
 Onverlicht, verlicht of indirect verlicht, echt alles kan!

BUBIN heeft een zeer betrouwbare partner die alle producten in eigen huis maakt Zelfs doosletters maken ze van A tot Z zelf, daarmee als één van de weinigen in Nederland. Door het ambachtelijke productieproces van uitzonderlijk hoge kwaliteit kunnen wij werkelijk elk ontwerp realiseren. Heel groot, heel klein en een speciale vorm.

We staan bekend om onze snelle levertijden. Indien gewenst kunnen wij zelfs binnen één week het totale proces doorlopen. Van ontwerp, via productie tot plaatsing.

Maatwerk staat volgens ons niet synoniem aan duur. We leveren onze producten tegen een marktconforme prijs.

 

Frame-1

Profiel 1

De letters worden uitgelicht door opliggende neonsystemen zodat het geheel naar voren uitlicht.

Frame-2

Profiel 2

De letters hebben een lichtvangrand en worden uitgelicht door opliggende neonsystemen zodat het geheel naar voren uitlicht.

Frame-3

Profiel 3

De letters worden uitgelicht door energiezuinige LED of inliggende neonsystemen. De achterkant van de letters zijn afgedekt met een acrylaat achterplaat waardoor de letters naar achteren uitlichten.

Frame-4

Profiel 4

De letters worden uitgelicht door energiezuinige LED of inliggende neonsystemen. De voorkant van de letters is afgedekt met een acrylaat voorplaat welke d.m.v. een aluminium omgezette rand worden vastgezet zodat het geheel naar voren uitlicht.

Frame-5

Profiel 5

De letters worden uitgelicht door energiezuinige LED of inliggende neonsystemen. De voorkant van de letters is afgedekt met een acrylaat voorplaat welke d.m.v. een elcamet omgezette rand worden vastgezet zodat het geheel naar voren uitlicht.

Frame-6

Profiel 6

De letters worden uitgelicht door energiezuinige LED of inliggende neonsystemen. De voorkant van de letters is afgedekt met een lexaan voorkap zodat het geheel naar voren uitlicht.

Frame-7

Profiel 7

De letters worden uitgelicht door energiezuinige LED of inliggende neonsystemen. De voorkant van de letters is afgedekt met een ingelijmde acrylaat voorplaat zodat het geheel naar voren uitlicht.

Frame-8

Profiel 8

De letters worden uitgelicht door energiezuinige LED of inliggende neonsystemen. De voorkant van de letters is afgedekt met een opgelijmde acrylaat voorplaat zodat het geheel naar voren uitlicht.